Το παγωτό Oreo είναι μια από τις πιο λαχταριστές και απολαυστικές γεύσεις που μπορούμε να γευτούμε, ιδανική για όλες τις ηλικίες και τις περιστάσεις. Εάν λατρεύεις τα Oreo και δεν μπορείς να αντισταθείς στην κρεμώδη υφή του παγωτού, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσένα.
Ναι, σου έχουμε το πιο απλό και γρήγορο τρόπο να δημιουργήσεις το δικό σου παγωτό Oreo στο σπίτι, με μόνο 3 υλικά. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο πλούσιο και νόστιμο, που θα νομίζεις ότι το αγόρασες από το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της πόλης.
Η συνταγή αυτή δεν απαιτεί περίπλοκες τεχνικές ή εξειδικευμένο εξοπλισμό, καθιστώντας την ιδανική για αρχάριους και πολυάσχολους λάτρεις των γλυκών. Με βάση την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο γάλα και τα λατρεμένα μπισκότα Oreo, μπορείς να δημιουργήσεις ένα δροσερό επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει την οικογένεια και τους φίλους σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος προετοιμασίας και η υπομονή να αφήσεις το παγωτό να παγώσει σωστά, ώστε να απολαύσεις κάθε κουταλιά.
Αυτή η συνταγή είναι η απόδειξη ότι μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά αποτελέσματα με ελάχιστα υλικά και προσπάθεια. Ετοίμασε τα κουτάλια και να είσαι έτοιμη να βουτήξεις σε ένα μπολ γεμάτο απόλαυση, που θα σε ταξιδέψει γευστικά σε ένα ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από το σπίτι σου.
Υλικά:
800 γρ κρέμα γάλακτος
300 γρ ζαχαρούχο
1 1/2 πακέτο Oreo
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο να γίνουν μια παχύρευστη κρέμα.
Παίρνουμε 7 Oreo και τα πολτοποιούμε στο multi. Τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια άλλα 7 oreo και ανακατεύουμε να χαθούν μέσα στο μείγμα. Με τα υπόλοιπα Oreo γαρνίρουμε στο τέλος από πάνω το παγωτό και το βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες (το λιγότερο).
Comments are closed.