Η Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Φεβρουαρίου, και ποιος καλύτερος τρόπος να την τιμήσουμε από το να φτιάξουμε μια λαχταριστή σπιτική πίτσα; Η διάσημη τραγουδίστρια Céline Dion, γνωστή για την υπέροχη φωνή και την αφοσίωσή της στην οικογένεια, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το μυστικό για την αγαπημένη της πίτσα, μια συνταγή που γεμίζει το σπίτι της με αρώματα, αγάπη και όμορφες αναμνήσεις.

Για την Céline Dion, η σπιτική πίτσα είναι κάτι περισσότερο από ένα γεύμα. Είναι μια ευκαιρία για δημιουργία, μια στιγμή σύνδεσης και ένας τρόπος να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Η ίδια περιγράφει πώς τα παιδιά της απολαμβάνουν να δημιουργούν τις δικές τους μοναδικές πίτσες, ανταλλάσσοντας μπουκιές και δοκιμάζοντας γεύσεις που οι ίδιοι επέλεξαν.

Η αγάπη της Céline για την πίτσα

https://www.instagram.com/celinedion/

«Δεν ξέρω κανέναν που να μην αγαπά την πίτσα… Σίγουρα εγώ την αγαπώ».  Με αυτά τα λόγια, η Céline Dion εξέφρασε την αγάπη της για το αγαπημένο αυτό έδεσμα, τονίζοντας τη σημασία της σπιτικής παρασκευής. Για εκείνη, η πίτσα δεν είναι απλώς ένα φαγητό, αλλά μια εμπειρία που φέρνει κοντά την οικογένεια, ενισχύει τη δημιουργικότητα και γεμίζει το σπίτι με χαμόγελα.

Τα αγαπημένα υλικά της Céline Dion

Η Céline μοιράστηκε τα αγαπημένα της υλικά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε την τέλεια σπιτική πίτσα:

  • Ζύμη από το αγαπημένο σας Pizza Shop (ή μπορείς να φτιάξεις τη δική σου!)
  • Πεπερόνι – για μια κλασική πινελιά
  • Ιταλικό λουκάνικο – προσθέτει πικάντικη γεύση
  • Φρέσκος βασιλικός – δίνει άρωμα και φρεσκάδα
  • Μανιτάρια – για μια γήινη, βαθιά γεύση
  • Φρέσκες πιπεριές – γλυκές ή πικάντικες, για χρώμα και τραγανή υφή
  • Καρυκεύματα πίτσας – ρίγανη, θυμάρι, σκόρδο σε σκόνη και λίγο τσίλι
  • Τυρί, τυρί και άλλο τυρί! – μοτσαρέλα, παρμεζάνα, προβολόνε και ό,τι άλλο αγαπάτε!

Βήματα για την τέλεια πίτσα

  1. Προετοιμασία της ζύμης: Αν χρησιμοποιείτε έτοιμη ζύμη, αφήστε τη να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 30 λεπτά. Αν φτιάχνετε τη δική σας, ζυμώστε τη με αγάπη και αφήστε την να ξεκουραστεί.
  2. Άνοιγμα της ζύμης: Απλώστε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίξτε την σε ένα στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, ανάλογα με την προτίμησή σας.
  3. Προσθήκη της σάλτσας (ή όχι!): Αν και η παραδοσιακή πίτσα έχει σάλτσα ντομάτας, η Céline μάς θυμίζει ότι μπορούμε να γίνουμε δημιουργικοί! Αν θέλετε, δοκιμάστε λευκή σάλτσα, πέστο ή ακόμα και καθόλου σάλτσα.
  4. Τοποθέτηση των υλικών: Ξεκινήστε με το αγαπημένο σας τυρί και συνεχίστε με τα υπόλοιπα toppings.
  5. Ψήσιμο: Ψήστε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 12-15 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανή και χρυσαφένια.
  6. Απόλαυση με την οικογένεια: Κόψτε την πίτσα σε κομμάτια, καθίστε γύρω από το τραπέζι και απολαύστε τη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Διάβασε επίσης: Φτιάξε την πιο light εκδοχή αυγών με φέτα με μόλις 200 θερμίδες

Comments are closed.

Pin It